Letar efter någon som vill ta över seriefestivalen.se och seriestockholm.se

Jag har kommit fram till att jag har inte energin att hålla på med seriefestivalen.se och seriestockholm.se. Jag sitter och stirrar på dom och tänker att man skulle kunna göra si eller så men kommer aldrig till skott. Därför tror jag att det bästa vore om någon annan med energi och glädje kunde ta sig an dom. Jag tycker att båda två är viktiga sajter som tjänar ett syfte och jag hoppas  att ni andra tycker likadant.

Helst skulle jag vilja se en amalgam mellan Lisa Medin, Stef Gaines och Ola Hammarlund som har finkänsligheten hos en Ola Hellsten, glädjen hos Thomas Antilla och gåpåarandan hos Johannes Klenell. Kort sagt jag söker någon som kan bli en stockholmsk Fredrik Strömberg. Nu finns inte någon sådan person men är du en människa som dels vet vem alla dessa personer är och dels vill göra någon bra för tecknade serier i Stockholm så kontakta mig så kan vi se hur vi kan lösa det hela. Enklast är väl att seriefestivalen.se ligger kvar och jag bara lägger till nya skribenter för att på sikt föra över ägarrätten till domänen.

Sedan vill jag be alla som skickat recensionsex till mig om ursäkt. Jag har för avsikt om att recensera allt jag får. Jag måste bara komma i en period där jag tycker att serier är roligt igen i stället för nu mest känna mig apatiskt kring läsande.

3 reaktioner på ”Letar efter någon som vill ta över seriefestivalen.se och seriestockholm.se

  1. Jag skulle gärna vara den personen. Men då jag är så långt bort i pereferin och mest är motvalls kanske det borde vara någon annan. Om man kunde avskaffa ser… Nä, men jag kan hjälpa till om det behövs, eller agera bulvan.

    1. Heh, nu var det inte krossa SEF som var syftet med det här inlägget utan att hitta en efterträdare till mig. Nu sitter du lite långt bort men jag gillar ditt engagemang. Vill du bli redaktör (typ) för seriefestivalen.se så går det bra. Seriestockholm.se vill jag nog se gå till en ortsbo.

      Observera: Jag har redigerat originalinlägget så att en klumpig formulering om Fredrik Strömberg blev tydligare. Jonas inlägg är logiskt ur den synvinkeln.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *