Staffars Seriers entré

Spenderade en dag på Staffars

Staffars Seriers entréBilden ni ser är från entrén till Staffars Serier där jag spenderade större delen av onsdagen med att hjälpa Håkan sortera upp högar. Tydligen är det fasadrenovering på gång så butiken kommer vara mer osynlig än vanligt. Dock kommer det komma upp en vepa som förhoppningsvis kan få folk att notera butiken.

Anledning är att jag var där och hjälpte till var att Staffar är konvalescent en tid framöver och Håkan behövde lite mental stöttning för att  organisera upp sitt jobb. Jag tänker inte skriva något här offentligen om varför Staffar inte kommer vara i butiken den närmsta tiden utan vänner och bekanta får hemskt gärna besöka butiken så berättar Håkan, under förutsättning att ni köper något . :-)Skämt å sido, det är i och för sig inte en dum idé att köpa något från Staffars om du har möjlighet. Kostnaderna under Staffars frånvaro kommer att öka samtidigt som det nog blir minskad försäljning på grund av byggnadsställningen.

Jag funderar på att åka in någon gång i nästa vecka igen om det är någon som vill sammanstråla. Onsdag eller torsdag funderar jag på om det är någon som vill möta upp och fika/snacka lite. Ni kan väl lämna en kommentar om ni har ett önskemål om någon dag.

2 reaktioner på ”Spenderade en dag på Staffars

  1. Du får gärna hjälpa Håkan med prenumerantutskick. För nu börjar det bli länge sen igen… 🙂

    1. Heh, jag vet att prenumerantutskicket är nästa på listan nu när previewssändningen har blivit uppackad. Du får nog serier i början av nästa vecka skulle jag tro.

      Jag noterade att Staffar inte riktigt orkade med allt innan han blev konvalescent så det kan vara lite för Håkan att sortera upp innan han får ut tidningar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *