Omslaget

Apart har en Indiegogokampanj för sin nya bok av Pär Thörn & Lars Krantz

aganderatten-maste-standigt-omforhandlasI dag bröt mitt serieinköpsembargo (självpåtaget fram tills dess att jag har ett nytt jobb) med att stödja Aparts Indigogokampan för Äganderätten måste alltid omförhandlas. Jag håller Ordningen upprätthålls alltid som en av årets bästa seriealbum med sin lek av formen och för att de gick lite längre än vanligt med fejsajter och annat. Oerhörd spänd på den här boken och jag hoppas att även du stödjer kampanjen.

Själva boken trycks enbart i 666 exemplar och det som fick mig att falla till föga var att serieskaparna får högre royalty-ersättning vilket gudarna skall veta att serieskapare förtjänar. Det enda negativa som jag är väl att det inte var så väldigt roliga paket som man kunde köpa, en snygg t-shirt + bok skulle inte ha varit dumt, så det fick bara bli boken.

Äganderätten måste alltid omförhandlas stöder du på den här indiegogo-sidan.

2 reaktioner på ”Apart har en Indiegogokampanj för sin nya bok av Pär Thörn & Lars Krantz

  1. Grymt! Men faktiskt så kommer den att tryckas i runt 1000 ex. Dock kommer den endast att säljas i 666 (numrerade) ex.
    En T-shirt hade varit grymt, men det hade inte funnits tid för eller ekonomi till det i dagsläget av olika anledningar. Jag tror det kommer bra ändå. Tack för att du backar!

    /Johan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *